2.3.c.4. Seleccionar Unidade de medida

A presentación dos datos de medición das xeometrías debuxadas realízase en diferentes unidades seleccionables desde a ferramenta de “Unidades”  da Barra de Ferramentas de Debuxo que desprega á súa vez unha nova Barra de Ferramentas composta de tres botóns con submenús:

•  – Unidades para xeometrías poligonales. Componse dun submenú cos seguintes botóns:
    •  – Metros cadrados
    •  – Quilómetros cadrados
    •  – Hectáreas
    •  – Acres
    •  – Millas cadradas
  •  – Unidades para xeometrías lineais. Componse dun submenú cos seguintes botóns:
    •  – metros
    •  – Kilometros
    •  .- Millas
    •  – Yardas
    •  – Piés
  •  – Formatos de coordenadas para xeometrías puntuais. Componse dun submenú cos seguintes botóns:
    •   – World Geodetic System
    •   – Graos, Minutos e Segundos
    •   – Graos decimais