0.9. Informe de posición do cursor no Mapa

O cursor realiza unha petición de posición cando se mantén en repouso durante máis de dous segundos. En canto móvese o cursor o resultado elimínase.
A petición realízase a dous Contextos de Procura en función da escala do mapa:

• Ao Contexto de Unidades Administrativas de urbiThings cando a escala é superior a 1:500 devolvendo todos os niveis de Unidades Administrativas existentes nese punto.
  • A Google Maps cando a escala é inferior a 1:500, devolvendo a poboación, rúa e número.