2.2.5. Fixar la transparència de Mapes

Qualsevol dels Serveis de Mapa, tant siguin Mapes de Base, de Treball o de Unitats Administratives carregats té associat un control de transparència propi.
Per a modificar-lo es donaran els següents passos:

• Fer clic sobre el Panell de Catàleg
  • Desplegar l’arbre fins a arribar al Mapa sobre el qual es vol fixar transparència (en el cas dels Mapes Basi solament hi ha un control ja que en tot moment únicament hi ha un Mapa Base actiu)

• Prémer sobre la icona  per a desplegar el seu Menú d’Opcions.
  • Desplaçar el punt blau de la barra de transparència, a l’esquerra és opacitat mínima i a la dreta és opacitat màxima: