2.3.c.4. Seleccionar Unitat de mesura

La presentació de les dades de mesurament de les geometries dibuixades es realitza en diferents unitats seleccionables des de l’eina de “Unitats”  de l’Embarra d’Eines de Dibuix que desplega al seu torn una nova Embarra d’Eines composta de tres botons amb submenús:

•  – Unitats per a geometries poligonals. Es compon d’un submenú amb els següents botons
    •  – Metres quadrats
    •  – Quilòmetres quadrats
    •  – Hectàrees
    •  – Acres
    •  – Milles quadrades
  •  – Unitats per a geometries lineals. Es compon d’un submenú amb els següents botons:
    •  – metres
    •  – Kilometros
    •  .- Milles
    •  – Lardes
    •  – Piés
  •  – Formats de coordenades per a geometries puntuals. Es compon d’un submenú amb els següents botons:
    •   – World Geodetic System
    •   – Graus, Minuts i Segons
    •   – Graus decimals