1.7. Eines de navegació

uThings és un sistema global, arriba a a qualsevol part del món. Per això en la seva presentació inicial s’inicia amb una vista mundial. A partir d’ella hi ha diferents maneres d’acostar-se a una localització determinada:

• Utilitzant les funcions del ratolí i teclat:
    • Girant la roda cap a endavant s’àmplia el mapa i cap a enrere es reduïx.
    • Mantenint premuda la roda, o qualsevol dels botons i desplaçant el ratolí es desplaça també el mapa.
    • Mantenint premuda la tecla Shift i el botó esquerre del ratolí es pot indicar una finestra de zoom per a ampliar el mapa.
    • Mantenint premuda les tecles Alt+Shift i el botó esquerre del ratolí es pot indicar una finestra de zoom per a reduir el mapa.
  • Utilitzant les eines de navegació: en el Panell d’Eines sempre està present la barra principal d’eines amb diversos botons d’ajuda a la navegació:

• Mà:  activa el desplaçament del mapa per arrossegament amb el ratolí
  • Zoom augmentar:  permet indicar una finestra de zoom per a ampliar el mapa
  • Zoom reduir:  permet indicar una finestra de zoom per a reduir el mapa
  • Coordenades:  permet indicar coordenades en diversos formats per a acostar el mapa a un punt geogràfic concret.
  • Zoom inicial:  retorna el mapa a la posició de zoom inicial.
  • Utilitzant les eines de recerca: tots resultats dels Contextos de Recerca permeten fer zoom a la seva posició fent clic sobre ells.