2.2.3. Descarregar Serveis del Catàleg

Els Serveis de Mapes i Dades d’una Unitat Administrativa que ja no es necessitin poden ser simplement desactivats o bé ser completament descarregats del Catàleg. En qualsevol moment poden tornar a ser carregats des del Panell de Buscar.
Per a descarregar Serveis se seguiran els següents passos:

• Seleccionar el Servei, Carpeta o Unitat Administrativa a descarregar acostant el cursor al seu Menú d’Opcions:

• Prémer sobre la icona  per a desplegar el seu Menú d’Opcions
  • Prémer sobre l’opció “Extreure del Catàleg”

La Unitat Administrativa, la Carpeta o el Servei s’eliminaran del Catàleg i deixaran de ser visibles en el Mapa o en les Consultes