1.8. Consultes sobre el mapa

En la barra principal del Panell d’Eines es troba el botó d’Informació  , al prémer-lo el cursor canvia incloent un signe de interrogación  . Fent clic en un punt del mapa el sistema executarà tantes consultes com Serveis estiguin actius en el Catàleg i disposin de consulta de dades:

• Serveis de Mapes WMS mitjançant la consulta estàndard de getcapabilities
  • Capes locals en KML pels seus atributs associats
  • Capes locals en SHP per la seva taula .dbf adjunta
  • Serveis de Dades

Els resultats es visualitzaran en el Panell de Resultats que es desplega des de la part inferior de la pantalla:

Quan els resultats contenen referència a objectes geomètrics obtinguts durant la consulta, fent clic en qualsevol d’ells el sistema farà zum a la seva extensió i copiarà la seva geometria en la Capa de Treball – Dibuixos. Des d’on podrà ser editada, utilitzada per a construir altres geometries o guardada en fitxers KML: